Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website (www.natuurarts-utrecht.nl) van dr H.C. van Prooijen wonende Koningslaan 107 te Utrecht. Door deze internetsite te bezoeken verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
Op deze internetsite wordt informatie gegeven over orthomoleculaire behandelingen voor patiƫnten met een kwaadaardige ziekte of met allergie, waarbij uitdrukkelijk wordt gesteld dat deze behandelingen een aanvulling zijn op de reguliere behandelingen. Adviezen op deze website mogen niet worden overgenomen zonder consult bij een arts. Orthomoleculaire behandelingen mogen nooit leiden tot staken of wijzigen van de reguliere therapie zonder consult van een arts. Hoewel de informatie op deze internetsite met zorg is opgesteld is de informatie over de ziektebeelden en de betreffende reguliere behandeling beknopt en kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist, volledig of actueel is.

Copyright
De teksten op deze internetsite zijn eigendom van dr H.C. van Prooijen en mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van kopie, druk, microfilm of welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.